Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software Magazinosaurus Rex
17708 lei
Brand
1.951
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Magazinosaurus Rex este cea mai comoda solutie prin care puteti avea un magazin virtual. Se instaleaza foarte rapid (maxim 4 ore de la data achizitionarii), dispune de facilitati foarte puternice, prezente doar in magazinele virtuale de top, este usor de managerizat, permite conturi multiple de administrare, vine gata optimizat pentru motoare de cautare, are pre-implementate in el numeroase instrumente de marketing care va vor permite sa faceti vanzari reale inca din prima clipa...

Magazinosaurus Rex este la ora actuala alegerea a peste 80 de comercianti online. Dintre acestia peste jumatate au reusit sa-si creasca afacerea in primul an de activitate, datorita flexibilitatii si usurintei cu care se administreaza magazinul virtual creat cu softul nostru.

Produsul este creat de la 0, in acest fel politica de upgrade si update avand o eficienta maxima. In plus exista deja o comunitate de designeri, programatori si specialisti SEO care lucreaza pe aceasta platforma, fapt ce face posibila oferirea unui numar nelimitat de servicii conexe.
Din Gura in Gura